Gratis Cursus Excel 2013

Gratis Cursus Excel 2013

Wij krijgen altijd veel vragen over Excel. Natuurlijk is het handig om de basis van Excel goed te kennen. Je bespaart hiermee je kostbare tijd. Het is iets wat veel ondernemers over het hoofd zien. Misschien jij ook wel? Iedereen houdt wel wat administratie bij, zeker als ondernemer, via Excel heb je zeer veel mogelijkheden. Toch blijft het lastig om Excel volledig te beheersen. Het is een zeer uitgebreid programma met een groot scala aan mogelijkheden.

Excel gebruikers
Het stereotype Excel gebruiker is een accountant of boekhouder, echter zijn er miljarden Excel gebruikers over de hele wereld. Het is één van de meest gebruikte software programma’s over de hele wereld, samen met de andere bekende office programma van Microsoft, zoals Word en Powerpoint.

Behoefte aan Excel kennis
Wij hebben gemerkt dat Excel kennis steeds vaker wegzakt bij mensen. Deze mensen zijn vaak op zoek naar een Excel cursus om hun kennis op te frissen. Wij zien het tevens terug in onze besteedbare tijd als boekhouder. Dus wil je jouw Excel kennis opfrissen? Een gratis cursus Excel 2013 helpt je met de basis van het rekenprogramma en haar diverse mogelijkheden. In zes lessen leer je een spreadsheet opmaken, basisberekeningen maken, gegevens sorteren, werken met datafilters en formules en grafieken maken. Dit allemaal door handige voorbeelden uit de praktijk. Wij hebben een goede gratis cursus Excel bij Learnit gevonden.
Bekijk hier de Gratis Cursus Excel 2013.

admin

Geef een reactie

1 + acht =